Något jag aldrig har ätit är Brylépudding/crème caramelle. Jag vet inte varför. Det är liksom inte varit något jag fått för mig att göra själv och om jag är på restaurang och det finns en dessertmeny så brukar det alltid vara något annat som låter mer fantastiskt
Panna cotta (ca 4-6 portioner). Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och servera den "upp och ner" så att vaniljen kommer överst
Saffransbrödpudding. 2 december 2015 @ 21. 46. Update. En brödpudding ska vara ganska platt, ca 3 cm hög, mina puddingar blev något högre, både den lilla och den stora, och det blir lite mastigt att skära ut en bit med skeden, så rekommenderar att man inte gör en för hög pudding
Fiskebåt i Palmas hamn…. Mallorca på våren. Så var vi då hemma igen efter 2 veckor på Mallorca. Hur är det då att åka till den lilla ön så här tidigt på våren
Julia & Lovisa säger att dom inte tycker om Creme Brulee men jag tror att dom inte har riktigt koll på vad det är, och misstänker att dom blandar ihop det med brylepudding