Brysselkål recept

Honungsglaserad brysselkål

Honungsglaserad brysselkål

Honungsglaserad brysselkål är både nyttigt och gott och kan ätas utan dåligt samvete. Tycker du brysselkål är så där halv-gott så tycker jag att det här är värt att prova
Brysselkåls sallad

Brysselkåls sallad

Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Brysselkål med bacon och parmesanost

Brysselkål med bacon och parmesanost

se, nämligen brysselkål med bacon och parmesanost. Som tur var åkte jag och handlade samma kväll och kunde inte sluta tänka på inlägget om brysselkål
Rostad brysselkål

Rostad brysselkål

Brysselkålens tid är snart förbi. Brysselkålen är säkert en grönsak man antingen älskar eller hatar. Vill du undvika den eventuellt beska smaken kan jag tipsa om att rosta brysselkålen i ugnen
Brysselkål i ugn med bacon

Brysselkål i ugn med bacon

Skär brysselkålen i halvor. Blanda brysselkålen med olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Ugnsbakad brysselkål

Ugnsbakad brysselkål

Mmm, jag älskar brysselkål. Ugnsbakad brysselkål med hasselnötter. Lägg brysselkålen i en form och ringla över hälften av oljan
Rostad brysselkål med balsamicoglaze

Rostad brysselkål med balsamicoglaze

Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Ugnsbakad brysselkål med ädelost

Ugnsbakad brysselkål med ädelost

Ansa brysselkålen och skär den i halvor. Koka brysselkålen i saltat vatten, 5 minuter. 500 g brysselkål. Låt rinna av väl och lägg kålen i en smord ugnsfast form
Brysselkål med parmesan och citron

Brysselkål med parmesan och citron

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brysselkål 400 gram brysselkål 1 msk smör 0,5 st citron(er) 50 gram parmesanost 3 nypa(or) flingsalt Köp receptet
Brysselkål/lax omelett!

Brysselkål/lax omelett!

Brysselkål/lax omelett. Hacka brysselkålen i fyra delar, hacka lök och skär laxen i kuber och blanda om med brysselkålen
Brysselkål | Recept ICA.se

Brysselkål | Recept ICA.se

4 500 g brysselkål 2 vitlöksklyftor 4 kvistar bladpersilja 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ugnsrostad brysselkål

Ugnsrostad brysselkål

Jag älskar det mesta med brysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Smörslungad brysselkål

Smörslungad brysselkål

Skölj och ansa brysselkålen. Lägg tillbaka brysselkålen i kastrullen och låt den slunga runt med en rejäl klick smör
Bankad brysselkål i ugn

Bankad brysselkål i ugn

Mycket gott, bankad brysselkål med ost som gratineras i ugn. Lägg brysselkålen på en skärbräda och ‘krossa’ med bottensidan av en glasburk