Jag bakade brödet själv och det är inte svårt alls och blir så in i norden bra. Jag använde samma recept som sist och det finns under inlägget vacker smörgåstårta, så gå dit och läs receptet
Tårtan kändes fräschare när det blev lite tuggmotstånd i brödet. Hemmagjord smörgåstårta är sååå gott, går inte att jämföra med köpta som ofta mest bara smakar majonnäs
Helst hade jag velat varva det vita brödet med vår svenska kavring. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Jag håller det receptet hemligt eftersom vi hoppas det brödet kan säljas i större skala framöver, precis som de Spröda frökex Huså Bröd bakar efter mitt recept
Lägg på det sista brödet. Nu till dekorationen som är helt efter eran egen fantasi, jag gör den barnvänliga dekorationen (se bilden) eftersom vi alltid har barn med oss när vi äter den
Det är extra viktigt när det gäller glutenfritt bröd, som nästan är omöjligt att få till lika luftigt och "mufsigt" (som min svägerska brukar säga) som ett vanligt bröd - såvida man inte vill använda en mix baserad på vetestärkelse
I kväll blir det borta ätande för vår del, vi är hembjudna till Håkans chef på personalfest och vi hoppas det blir precis lika trevligt som det var i fjol