Paj är prefekt buffémat, och det passar ypperligt som bra till en stekt, eller grillad kött- eller kycklingbit om man inte, som här, stoppar ner kycklingen direkt i pajen
Buffémat är min favoritmat när det kommer till bjudningar - det är lätt att förbereda så det mesta kan serveras kallt, och dessutom blir alltid gästerna nöjda då de själva kan välja vad de vill lägga på sina tallrikar
Postat av Elin fredag 23/03 2018 kl. 9. 39 Kommentera. Mina tips på påskmat. Jag gillar verkligen påskmat. Vi har ofta en redig lunch på Långfredagen och sedan brukar det bli rester som räcker resten av helgen
Kycklingfilé passar bra som buffémat. Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna i skivor och lägg upp på ett fat och häll över marinaden
Ca en halv kycklingfilé av kycklingbröst. Ca en halv kycklingfilé av kycklingbröst. En rätt som alltid går hem både som buffemat, lunch eller bara som en mumsbit
Lägg i kycklingfiléerna och sjud dem i 20–25 minuter. 6 kycklingfiléer. 1. Kokspad. Koka upp vatten, salt, pepparkorn, lagerblad, purjolök, skalad skivad morot och persilja i en låg vid traktörpanna
Dela kycklingfiléerna i tre avlånga bitar. 600 g kycklingfilé. Lägg salviablad på bitarna. Dela skinkskivorna på mitten och linda en runt varje kycklingbit