Den här salladen passar till allt, grillat, som buffemat, eller till pasta och den är ofantligt enkel att göra samt kan förberedas tidigare samma dag bara den får stå svalt
Buffémat är min favoritmat när det kommer till bjudningar - det är lätt attförbereda så det mesta kan serveras kallt, och dessutom blir alltid gästerna nöjda då de själva kan välja vad de vill lägga på sina tallrikar
Pirogerna går attförbereda och frysa in. Min son är inte förtjust i ägg och dottern gillar inte russin i fyllningen, så jag bestämde mig att göra som den tacopaj jag brukar göra, fast i pirogformat
Värmen fortsätter och man vill ha något lätt att äta. För äta måste man trots att det är så varmt och man inte alls blir lika hungrig som svalare dagar
Den är perfekt att preppa till ett större buffébord eller hur. Alla tre delmomenten kan förberedas i förväg och montera sen triflen i portionsglas strax innan servering
Mat som de flesta tycker om, tål och så är det ju lätt attförbereda också. En annan fin sak med buffé är att man kan äta så mycket eller lite man vill, eftersom det är självservering
Perfekt mat attförbereda dagen innan och sen bara lägga upp när det är dags. I söndags trängde vi in Johans familj i våran lilla lya för att fira hans födelsedag
Solen sken och vi satt ute på vår minimala baksida. Jag hade förberett det mesta till middagen…Tanken var väl att jag skulle ha förberett mer men ibland blir det inte som man tänker