Längre ner finns fler recept på det jag serverade. Längre ner finns fler recept på det jag serverade. 150 kallt smör (nästa gång minskar jag på fettet till 125 g). 150 kallt smör (nästa gång minskar jag på fettet till 125 g). 150 kallt smör (nästa gång minskar jag på fettet till 125 g)
Även det här receptet kommer från Remsan, örtmarinerad fläskfilé som serveras uppskuren och kall. Till det bjöds det Remsans lyxiga potatisssallad och min egenkomponerade kalla grillsås med fetaost och rödlöksmarmelad
Ibland får man en halv burk färskost över, ni vet när receptet säger 100g och alla burkar är på 200g. Värm vattnet fingervarmt (jag brukar köra 2½ dl kallt + 1½ dl hett från vattenkokaren så blir det ganska lagom)
Kan vi kalla det en friterad köttbulle med kokt ägg i. Det är första gången som de gjordes i vårt kök så den här gången bjuder jag mest på en receptskiss utifrån vår första erfarenhet
Låt stå kallt i kylen. Lägg två gelatinblad i kallt vatten ett par minuter. Fisk och skaldjur buffémat, creme fraiche, gräddfil, gräslök, kavring, matjessill, midsommar, påsk, recept, sill, sommar, svenska smaker 4-5 skivor kavring (typ 100 gram)