Glöm allt vad kallskuret heter som brukar finnas på exotiska plankor som man kan beställa färdiga. Eftersom jag hade jobbat natten innan kalaset och sov halva dagen, så fick det bli en buffé som var lätt att förbereda
Receptet ger en stor sats och kan minskas beroende på hur mkt man vill göra, men eftersom jag inte gör piroger så ofta passar jag på att göra mycket och frysa in
Den här salladen passar till allt, grillat, sombuffemat, eller till pasta och den är ofantligt enkel att göra samt kanförberedas tidigare samma dag bara den får stå svalt
Som ni kanske märkt har det inte funnits tid/ork för bloggen heller och inläggen har inte direkt duggat lika tätt som det småländska sommarregnet om man säger så
Min son är inte förtjust i ägg och dottern gillar inte russin i fyllningen, så jag bestämde mig att göra som den tacopaj jag brukar göra, fast i pirogformat
Fler rätter som passar kanförberedas i portionsglas i förväg på buffébordet. Vi var fyra familjer som firade nyår tillsammans i år och alla fick i uppdrag att ta med sig två rätter
Rör resten av smöret som gör att såsen blir glansig. Med så mycket bra musik, upplevelser, nya bekantskaper, bra väder och fest dagarna långa kan jag bara säga