Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Till vårt kött hade vi en kall jordnötssås som vi har haft med här i köket tidigare, den är en av våra favoritsåser som passar väldigt bra tillmånga olika rätter
Men jag ville inte göra en enkel buffé med skivade “cold-cuts” och pastasallader, utan jag ville göra något riktigt gott till Linnea, som man också kan göra som hvudrätt på en mindre middag för bara några få personer
Den räcker tillmånga, den är festlig, och den är otroligt god. Miniantiloopen tog han sedan med sig när han flyttade tillbakatill Tyskland, och hade i huset i Tyskland i flera år
Tsatsiki passar till grillat, buffémat, sallad eller chips som dipsås. Det finns många olika recept på tsatsiki och i sommar gjorde min syster sin tsatsiki med dill
Eller kanske till och med min ärtpesto. En traditionell italiensk pesto består av riven pecorino-ost, vitlök, basilika, olivolja och pinjenötter, men nu för tiden finns det oändligt många varianter av pesto, vilka även jag har visat några varianter på
Ett gott snacks till förrätten eller till buffébordet. När man av någon anledning behöver förändra sin livsstil genom kosten behöver man också ändra i traditioner som berör mat, och många traditioner är ju just förknippade med mat