Toppa med varvad tomat och mozzarella (i skivor). Bulgur toppad med en caprese som sedan bakas i ugnen tills osten smälter och blir sådär ooey-gooey som bara smält ost kan bli
min vegan spenatbulgur med soltorkade tomater och färsk basilika. Denna vackra, goda bulgur är ett gott tillbehör till såväl fisk, kyckling, kött eller veg-protein
Ni vet att jag älskar alla former av bulgur, matvete, kamutvete och andra sorters gryn/korn. Tidigare har jag kokat med krossade tomater och någon krydda för att göra det krämigare
½ burk krossade tomater. Till lunch idag blev ett eget hittepå med bulgur och någon slags ratatouille. Häll sedan ner de krossade tomaterna och krydda till önskad smak
Bulgur. Tillsätt bulgur och låt fräsa ett par minuter. Tillsätt vatten, örter och krossade tomater och koka i ca 12 minuter. 5 dl fullkornsbulgur. 200 g krossade tomater
Servera med ris/bulgur/klyftpotatis, sallad & någon god sås. Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen