Att den dessutom är fullproppad med näringsämnen är ju aldrig fel. Den här gången har jag använt mig av kidneybönor, små vita bönor och svarta bönor i torkad for, De underbara gröna sojabönorna kommer från butikens frysdisk
Denna vegetariska variant är proteinrik tack vare kikärtor och sojabönor. Fräsch bönsallad. Efter en härlig förmiddag i solskenet gjorde jag mig och syster dessa enkla, men fantastiskt goda, sallader
Visst, allting var preppat minutiöst, mise en place, för att vi skulle hinna med i Mat-Tinas tempo. Resultatet ser ni här, en vardagslyxig torsk med två goda tillbehör
Grön bönsallad. Nu ska jag ge er en vegetarisk och näringsrik lunch med god och fräsch smak. Med bönor av alla dess slag, frukt, grönsaker, nyttiga kryddor, örter och avokado får ni en riktig detoxlunch och näringsboost
400 gram sojabönor, kokta , konsverv. 1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av. 2. Förväll eventuellt broccoli och haricots verts i lättsaltat vatten ca 1 minut
Blanda under tiden samman ingredienserna till bönsalladen i en skål. Detta är en gammal goding som är väl värd att tipsa om igen, nu med fräsch och frestande bild till
1 burk sojabönor. Häll av spadet från bönorna och skölj ordentligt. Hacka basilikan och lägg i en skål. Tillsätt bönor, tomater, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar och blanda om