Cakepopskurs (kakbollar som sätts på pinnar och dekoreras – som kaka på pinne. På mina cupcakeskurser går vi bland annat igenom olika spritsningstekniker
Om du inte kan få nog av amerikanska sockersöta bakverk som cupcakes, cheesecakes, pajer, tårtor, bakelser, cakepops och cookies är det här boken för dig
Att boken getts ut i CakePopsens hemland USA säger väl något om dess kvaliteter. Vill du lära dig att baka de svenska klassikerna lika bra som på konditori är detta boken för dig
CakePops Christmas av Bakerella. Hiller är florist (från Storbritannien, tror jag) och boken handlar väldigt mycket om blomser- och växtarrangemang, och då ser du inte en julstjärna eller hyacint så långt ögat når, utan det är väldigt "osvenskt", vilket jag tycker är kul (inget ont om svenska julblommor och traditioner, dock)
Självklart kommer jag även nästa år att hålla privatkurser i allt från minicupcakes med dekorering, CakePops, Whoopies, Macarons och moussetårtor till påskgodis, svenska tapas, chokladiga bakverk med mera med mera
I olika mattidning, såväl svenska som amerikanska, surfar även en del på diverse matbloggar, med fokus på USA för att hitta lite annorlunda saker som vi inte alltid gör här hemma
Nya sorters godis, som fudge och cakepops har letat sig in över landets gränser. Julgodis är en företeelse som i stort sett alla svenskar har tagit till sig
Trots att såväl CakePops som goda kolor eller knäck på klubbpinnar exploderat i baksverige är de vanliga hederliga klubborna i hederligt druvsocker även det en godsak som går hem hos så väl barn som vuxna