Camembert getost recept

Grillad pizza - satan i gatan vilken hit!

Grillad pizza - satan i gatan vilken hit!

Jag använde camembert men för getostälskare så passar det perfekt. Egen tomatsås på botten och sedan toppade jag med nämnda camembert, grön sparris, röd lök, tunnskivad pepparsalami, grovriven parmesanost och AVOKADO
Kräftskiva

Kräftskiva

Camembert med hallon och hallonbalsamico. Minipizzor är alltid trevligt på buffébord och de går att toppa med det ni tycker om, men jag lovar att getosten och kantarellerna passar bra ihop med kräftorna
Rådjurssadel och potatisstomp

Rådjurssadel och potatisstomp

Till efterrätt fick vi tre goda ostar, en Camembert, en blåmögel från spanien samt en opastöriserad getost
Svenska ostar

Svenska ostar

Camembert från Jürss Mejeri i Flen. Källarlagrad Getost från Raftsjöhöjdens Gårdsmejeri i Hammerdal. Åttan, källarlagrad getost från Hammerdal, den som på bilden minner om en barkbit (kl
Persikor med chévre och camenbert

Persikor med chévre och camenbert

Täck den med chèvreosten och camemberten. Smula lite av getosten över salladen. 44 st persikohalvor i sockerlag100 g chèvreost100 g camembert0. 100 g camembert

Marinerade fikon och druvor

Servera till ost som camembert, brie eller getost. 4 - 6 personer. 1. Klyfta fikonen och plocka druvorna av klasen, halvera eventuellt de största druvorna

Rödbetscarpaccio med ugnsbakad camembert

Tycker ni inte om camembert serverar ni getost- eller fetaostkräm till. I lördags festade vi till det med lite camembert till och det passade perfekt

Mina favoritrecept

Svampaj med camembert. Gratinerad getost med stekt päron.  . Här har jag länkat mina receptfavoriter för att de lättare ska hittas

Rödbetsbiffar med spenatmuffins

När de är färdiga lägger du på valfri ost som får smälta över – jag hade getost och mannen camembert

Jordgubbssalsa istället för en blomma

Servera till brie eller camembert (eller getost) som fått smälta lite snabbt i ugnen. Först tänkte jag mig en ostbricka men sen såg jag en liten camembert-tårta och blev så sugen på varm ost, med en söt och lite kryddig sylt till