Vill man gärna ha ost istället för efterrätt kan man testa att göra friterad camembert med varm hjortronsås istället, då följer man fortfarande det nordisk-italienska temat, och här passar champagnen utmärk som dryck
Jag använde camembert men för getostälskare så passar det perfekt. Egen tomatsås på botten och sedan toppade jag med nämnda camembert, grön sparris, röd lök, tunnskivad pepparsalami, grovriven parmesanost och AVOKADO
Camembert med hallon och hallonbalsamico. Minipizzor är alltid trevligt på buffébord och de går att toppa med det ni tycker om, men jag lovar att getosten och kantarellerna passar bra ihop med kräftorna
Camembert från Jürss Mejeri i Flen. Källarlagrad Getost från Raftsjöhöjdens Gårdsmejeri i Hammerdal. Åttan, källarlagrad getost från Hammerdal, den som på bilden minner om en barkbit (kl
Täck den med chèvreosten och camemberten. Smula lite av getosten över salladen. 44 st persikohalvor i sockerlag100 g chèvreost100 g camembert0. 100 g camembert
Servera till ost som camembert, brie eller getost. 4 - 6 personer. 1. Klyfta fikonen och plocka druvorna av klasen, halvera eventuellt de största druvorna
Servera till brie eller camembert (eller getost) som fått smälta lite snabbt i ugnen. Först tänkte jag mig en ostbricka men sen såg jag en liten camembert-tårta och blev så sugen på varm ost, med en söt och lite kryddig sylt till