Camembert med hjortron recept

FRITERAD CAMEMBERT

FRITERAD CAMEMBERT

Servera den varma camembertenmedhjortronsylt och vispad grädde. Se till att hela ostbiten är täckt med mjöl
Krustader m olika fyllningar.

Krustader m olika fyllningar.

Varm brie/ camembert och hjortronkrustad. Ta ut ur ugnen och dit med en rejäl klick hjortronsylt innan du stoppar den i munnen

Friterad camembert med råa hjortron.

Börja med att blöta camemberten i vatten om den är för torr på ytan. Servera med råa hjortron och strö på sockret på dem eller hjortronsylt om så önskas
Friterad camembert

Friterad camembert

För att pigga upp en kväll i soffan, prova att göra friterad camembert, så gott med lite sylt till, speciellt hjortron sylt
Som friterad camembert, fast utan panering

Som friterad camembert, fast utan panering

Börja med att skala fikonet. Skulle egentligen haft hjortron till, men jag snålade ur  . Smakar som friterad camembert, men vi slipper

Nötpanerad camembert med varma hjortron

4 portioner, 15 minuter 200 g camembert (eller brie) 30 g valnötter, grovhackade 30 g hasselnötter, rostade och grovhackade 2 msk ströbröd 1 ägg, uppvispat 2 msk smör 200 g hjortron 2 msk hjortronlikör ev lite socker citronmeliss Dela osten i klyftor. 200 g camembert. 200 g hjortron. 2 msk hjortronlikör

"Crunchig" camembert

Servera medhjortronen. Mixa det med stavmixer. Hjortronsylt eller rårörda hjortron. Blanda med brödet. 1 rumsvarm camembert (rund

Camemberttårta med hjortronmylta

Ta bort plasten och dekorera medhjortronmylta eller servera myltan i en skål bredvid. Klä insidan av en djup tallrik med plastfolie

Camemberttårta med hjortronmylta

Ta bort plasten och dekorera medhjortronmylta. Klä insidan av en djup tallrikmed plastfolie. Blanda frysta hjortron och socker