Låt allt koka upp, vänd ner parmesanosten och den kokta pastan i såsen. I Italen vet man säkert men denna variant innehåller basturökt skinka, man tager vad man haver i kylskåpet
Vad sägs om överkokt pasta av dålig kvalitet med stabbig béchamelsås, i vilken det simmar runt lök och några ynkliga bitar bacon - eller, ve och fasa, skinka
Jag brukar använda hela ägget, inte bara äggulor och har grädde i såsen. Idag bestämde jag mig för att laga en light version med skinka i stället för pancetta eller bacon
Gör en grundsås och smaksätt med goda kryddor och ha i skinkan och ärtorna och låt allt bli varmt. Gör en grundsås och smaksätt med goda kryddor och ha i skinkan och ärtorna och låt allt bli varmt
Snabblagad pasta med krämig sås. En god och nyttig pastarätt med skinka och gröna ärtor. Low carb CarbonaraLåt det italienska köket fortsätta inspirera till goda middagar utan att göra avkall på din lågkolhydratkost
Och har man inte tid eller lust att laga mat på resterna av skinkan så kan man strimla och frysa in den och ta fram vid senare tillfälle till en pasta carbonara, som topping på pizzan eller i en skinkpaj med purjolök och spenat
Servera såsen blandat med spagettin toppa gärna med hyvlad parmesan. 1 portion4 ProPoints1 dl Keldas pastasås med parmesan och skinka30-50 g skinka i strimlorVärm såsen med den strimlade skinkan