Här kommer som utlovat receptet med pasta carbonara som jag bjöd på i fredags. Ett perfekt recept för en fredagskväll eller om du vill bjuda över en vän mitt i veckan
Det finns ett antal recept på denna rätt men det här är den varianten vi kör med. Egentligen ska man ha Pancetta till riktig Carbonara men vi kör alltid med bacon
Det som är annorlunda med Nigellas recept är vinet som ger en annan touch på carbonaran, jätte gott. 500g spaghetti275 g pancetta eller bacon (1 paket)2 tsk olivolja60ml torrt vitt vin eller vermouth4 ägg50g färsk parmesan, rivensvartpeppar60ml vispgräddefärskriven muskotnöt, lite ca en halv tskSkär pancettan i 1 x 1,5 cm kuber
Jag har sett otroligt många olika recept på den här rätten och den kan varieras in i det oändliga. Idag blev det en klassiker på matbordet, nämligen SpagettiCarbonara
Backastrands pasta carbonara4 portioner spagetti2 pkt bacon i bitar2 äggulor2,5 dl matlagningsgräddesvartpepparriven parmesanostKoka spagettin och häll av vattnet låt lite av pastavattnet vara kvar. 4 portioner spagetti. 2,5 dl matlagningsgräddesvartpepparriven parmesanostKoka spagettin och häll av vattnet låt lite av pastavattnet vara kvar
Spagetti. Det finns säkert miljoner recept för hur du ska tillaga den perfekta Pasta Carbonaran. Men detta recept är super enkelt, går snabbt att göra och barnen bara älskar det
Koka spagettin al dente. Idag kände vi att det var dags att prova ett nytt recept här hemma. Denna gång fick det bli något jag velat prova i evigheter, som verkat såå enkelt och såå gott - PASTA CARBONARA
Koka spagettin. Rör ner svampen i äggblandningen och rör sedan ner dem i den varma spagettin. Jag lagade en krämig vegetarisk Carbonara med 3 sorters svamp. Receptet räcker till 6 personer. 800 g spagetti. 800 g spagetti
Spagetti, svartpeppar, stekt sidfläsk, ägg och parmesan. Vi ger dig bästa receptet. Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig