½ flaska cedro/citronolja (liten). Rör ihop grädde, strösocker, sirap, margarin och citronolja. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner det i smeten
Inte rätt tid för pepparkakor men här kommer ett recept som inte går av för hackor. Jag har fått även detta recept av Christina och pepparkakorna blir supertunna och fantastiskt goda
30 droppar Cedro. Blanda alltihop och låt stå i kylskåp över natten. Kavla ut och ta ut kakor med mått. Grädda i 175 grader mitt i ugnen i ca 7 minuter
7 ½ ml cedro citronolja ( alt Dr Oetker citronarom ). Vispa sirapen ljus. Vispa grädden i separat skål. Blanda samman alla ingredienser och rör till en jämn smet
Tillsätt socker, sirap, ingefära, cedro/citronarom. Pepparkakor. Att baka egna pepparkakor, förstås. Doften av nybakade pepparkakor som sprider sig i huset
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…