Häll sedan på grädde, mjölk, kryddor och buljong. Servera soppan tillsammans med ett gott bröd, jag bakade mitt favoritbröd med morot och yoghurt, recept finns HÄR
Slå då på grädde, mjölk, philadelphia, timjan och vitpeppar. Så gillar du precis som jag svamp så tycker jag att du ska testa att laga till detta receptet nästa regniga sommardag
Ingredienser 500 gram broccoli , fryst eller färsk 1 st gul lök(ar) , hackad 8 st champinjoner , 8-10, färska i skivor 2 st grönsaksbuljong , tärningar 1 odefinierad vetemjöl 1 odefinierad vatten 2 dl crème fraiche , eller grädde eller mjölk 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Hade bestämt innan veckan att vi skulle ha champinjonsoppa till middag någon dag och det blev igår. Brödet är ett filmjölksbröd, som jag bjudit på recepet på tidigare, här
Gör du den lösare och inte har i lika mycket redning så har du gjort en champinjonsoppa. Tillsätt lite mjölk i taget, då blir det lättare att undvika att det blir klumpar
I övrigt som i vårt recept. Gör färsen som i vårt recept. DAGENS RECEPT 13-09-12. Låt brödet svälla i 2 dl mjölk. Häll då över 1 burk champinjonsoppa utrörd med litet grädde