Champinjonsoppa vin recept

Krämig champinjonsoppa

Krämig champinjonsoppa

Lägg champinjonerna i en stekpanna (non-stick) och torrfräs dem, så att största delen av vätskan försvinner och de får lite färg
Champinjonsoppa med bacon

Champinjonsoppa med bacon

Tillsätt vinet och låt det koka in. Vad göra med så härliga svampar om inte en champinjonsoppa. Härligt krämig champinjonsoppa
Krämig champinjonsoppa med sting

Krämig champinjonsoppa med sting

Sänk värmen, häll på vinet och låt koka in. Champinjonsoppa. 1/2 dl vitt vin. 1/2 dl vitt vin. 500 gram champinjoner
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

2 dl vitt vin. 2 dl vitt vin. 500 g färska champinjoner. 1 gul lök. 1 grönsaksbuljongtärning. 5 dl vispgrädde. 4 dl mjölk
Kryddig champinjonsoppa

Kryddig champinjonsoppa

Häll på vinet, vattnet och buljongtärningarna och låt småkoka under lock i ca 10 minuter. 2 dl vitt vin
Champinjonsoppa med quesadilla

Champinjonsoppa med quesadilla

1 dl vittvin. Slå på vinet, koka upp och tillsätt sedan buljongen och grädden och låt koka samman ca 15 minuter. 1 dl vittvin
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Slå då på vinet och buljongtärningen, låt stå och koka tills vinet reducerat till hälften. Jag ställde mig motvilligt inne framför spisen och kokade ihop en Champinjonsoppa
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

När den mjuknat så häller du i fonden och vinet, låt puttra. Så det fick bli en champinjonsoppa. Champinjonsoppa 4 port. 1 dl torrt vitt vin. 1 dl torrt vitt vin
Champinjonsoppa med gorgonzola

Champinjonsoppa med gorgonzola

) Champinjonsoppa med gorgonzola. 1/2-1 dl vitt vin. 1/2-1 dl vitt vin. Den här soppan gjorde Victoria på Matplatsen häromdagen
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Tillsätt vinet och låt koka in. Ingredienser för 3-4 port500g färska champinjoner1 gul lök1-2 vitlöksklyftor2-3 msk smör1 dl torrt vitt vin0,5 l grönsaksbuljong4 dl gräddeörtsaltpersiljaGör så här
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Tillsätt vinet och låt koka in. 1 dl torrt vitt vin. 1 dl torrt vitt vin. Foto. Theres Lundén. Denna härliga soppa åt jag första gången under en resa i USA
Champinjonsoppa – höstens comfort food

Champinjonsoppa – höstens comfort food

Champinjonsoppa är verkligen höstens comfort food – som gjort för en dag när man vill äta något gott utan att tillbringa timmar i köket
Potatis och champinjonsoppa

Potatis och champinjonsoppa

Slå på vitt vin och låt det sjuda. 5 dl vitt vin. Skala och koka potatis. Fräs champinjoner i vitlök tills de har fått en mörkbrun färg
C som i Champinjonsoppa

C som i Champinjonsoppa

Yummi yummi yummi yummi yummiNu har jag ett glas vin i närheten. I torsdags åt vi Champinjonsoppa. Det fick till och med plats kantareller i champinjonsoppan
Svamposoppa

Svamposoppa

Häll vinet över den frästa svampen, häll i vatten och buljongtärningar, pressa i vitlök. 500g portobellosvamp · 1 gul lök · 1 klyfta vitlök · 2-3 buljongtärningar (jag använde svamp och kycklingbuljong) · 1 dl vitt vin · 13 dl vatten · 2 dl grädde · 1pkt bacon (kan uteslutas om man vill ha det vegetariskt). 1 dl vitt vin
Kärt återseende: Svampsoppa

Kärt återseende: Svampsoppa

Champinjonsoppa. Häll i vin och vatten, samt ett lagerblad. 1 msk vitt eller rött vin. 1 msk vitt eller rött vin
Sopplördag

Sopplördag

Champinjonsoppa blev det till middag idag. Lördag och melodifestivalen på tv senare, vi har laddat upp med Goa ostar, vin och lite smått och gott till kvällen, mysigt
FREDAGSINSPIRATION TILL MIDDAGSBORDET..

FREDAGSINSPIRATION TILL MIDDAGSBORDET..

Hade bestämt innan veckan att vi skulle ha champinjonsoppa till middag någon dag och det blev igår. Champinjonsoppa (2pers). Häll på ca 1/2 dl vitt vin och låt koka in. Champinjonsoppa (2pers)