Slå då på vinet och buljongtärningen, låt stå och koka tills vinet reducerat till hälften. Jag ställde mig motvilligt inne framför spisen och kokade ihop en Champinjonsoppa
När den mjuknat så häller du i fonden och vinet, låt puttra. Så det fick bli en champinjonsoppa. Champinjonsoppa 4 port. 1 dl torrt vitt vin. 1 dl torrt vitt vin
Tillsätt vinet och låt koka in. Ingredienser för 3-4 port500g färska champinjoner1 gul lök1-2 vitlöksklyftor2-3 msk smör1 dl torrt vitt vin0,5 l grönsaksbuljong4 dl gräddeörtsaltpersiljaGör så här
Tillsätt vinet och låt koka in. 1 dl torrt vitt vin. 1 dl torrt vitt vin. Foto. Theres Lundén. Denna härliga soppa åt jag första gången under en resa i USA
Yummi yummi yummi yummi yummiNu har jag ett glas vin i närheten. I torsdags åt vi Champinjonsoppa. Det fick till och med plats kantareller i champinjonsoppan
Häll vinet över den frästa svampen, häll i vatten och buljongtärningar, pressa i vitlök. 500g portobellosvamp · 1 gul lök · 1 klyfta vitlök · 2-3 buljongtärningar (jag använde svamp och kycklingbuljong) · 1 dl vitt vin · 13 dl vatten · 2 dl grädde · 1pkt bacon (kan uteslutas om man vill ha det vegetariskt). 1 dl vitt vin
Champinjonsoppa blev det till middag idag. Lördag och melodifestivalen på tv senare, vi har laddat upp med Goa ostar, vin och lite smått och gott till kvällen, mysigt
Hade bestämt innan veckan att vi skulle ha champinjonsoppa till middag någon dag och det blev igår. Champinjonsoppa (2pers). Häll på ca 1/2 dl vitt vin och låt koka in. Champinjonsoppa (2pers)