Champinjonsoppa recept

Krämig champinjonsoppa

Krämig champinjonsoppa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 450 gram champinjoner 1 st gul lök(ar) 1 odefinierad smör 5 dl vatten 1 tärning(ar) svampbuljong 5 dl matlagningsgrädde 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar 1 msk persilja , färsk Köp receptet
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Så vad är då mer passande än att bjuda på en soppa idag, närmare bestämt champinjonsoppa. Visserligen är det sommar enligt kalendern men tittar man ut genom fönstret så liknar det mest höst
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Ingredienser Portioner. 6 500 g champinjoner 1 gul lök 1 tsk torkad timjan 1/2 dl konc grönsaksfond 5 dl vispgrädde 5 dl mjölk 1 1/2 msk majsstärkelse (Maizena) 2 msk kallt vatten smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Champinjonsoppa. 6 port. 500 g champinjoner. 4 potatisar. ½ gul lök. 8 dl vatten. 5 dl grädde. 2 grönsaks- /svampbuljongtärningar
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Champinjonsoppa. 250 gram grovt skivade färska champinjoner. 1 hackad gul lök. 2 pressade vitlöksklyftor. smör att steka i
Champinjonsoppa med ostkräm

Champinjonsoppa med ostkräm

Ansa och skiva svampen tunt. Skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i en gryta med smör tills löken är blank
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Exempelvis gjorde jag den här champinjonsoppan häromdagen. Det är ju massor av svamp i säsong nu, så passar på att käka det när jag kan
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Igår lagade jag en enkel och god champinjonsoppa till lunch. Du behöver. En klick smör. 1 gul lök. 250 g champinjoner
Krämig champinjonsoppa

Krämig champinjonsoppa

Idag gjorde jag en superenkel champinjonsoppa, det går naturligtvis bra med annan svamp också om man råkar ha tillgång till det
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Skiva svampen. Skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i en gryta med smör. Strö över mjöl och rör om. Tillsätt buljongtärningen och späd med vatten och mjölk