Jag tänker att duchessebollar passar utmärkt som tillbehör till en flaska champagne, som förrätt med ett krispigt glas vin eller till kvällens fredagsdrink
Det blev igår men jag följde inte receptet till punkt och pricka utan tog parmesanost istället för rekommenderat cheddar eller herrgård, och istället för ströbröd blandade jag lika delar av ströbröd och grovt rågmjöl, av den enkla anledningen att ströbrödet tog slut
Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chili och kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Ta lite olja på händerna och rulla små bollar. cheddar eller herrgård)1½ dl ströbröd1/4 gul lök (ca 2 msk riven)ev gräslök1 tsk salt1 krm svartpeppar3 ägg2 msk vattenTill kokning1 liter vatten2 tärningar grönsaksbuljongTill stekningsmör eller oljaGör så här. Lägg i bollarna och låt småkoka/sjuda i 6-7 minuter