Quesadillas är en sällskapsförrätt som jag helst serverar mina trevligare gäster. Vi äter nästan alltid quesadillas i sällskap, stående runt spisen med en iskall Corona och tillhörande lime
) Det blev dock mer än vi mäktade med att äta så jag gjorde lite quesadillas av resterna. Quesadillas är kul att göra för det är bara ens fantasi som begränsar en vad det gäller fyllning
Cheddar, Norrlandsost (Som Västerbottensost, fast krämigare och billigare). Av dessa hämtade jag mycket mat-inspiration, bland annat dessa Quesadillas vars smak är begärlig
präst, västerbotten, cheddar eller parmesan. präst, västerbotten, cheddar eller parmesan. Denna mexikanska stekta tortilla ska jag ge er ett supergott vegetariskt recept på här
Lägg på tortillan, toppa med cheddar och lägg på en tortilla som lock. Quesadillas däremot är en återkommande klassiker som återkommer året runt oavsett temperatur, och det är dessutom något jag ofta slänger ihop till lunch
Just nu är det härligt vinterväder i stora delar av landet, så varför inte packa en utflyktskorg och gå ut i skog och mark – eller bara på gården… Quesadillas är perfekt utflyktsmat sommar som vinter