Och just det är denna soppa ett lysande exempel på, eftersom den innehåller massor av smält cheddar. Anpassat efter och översatt från Smitten Kitchens recept
Det här receptet hade jag totalt glömt bort att publicera på bloggen, men nu så. Tag kastrullen av plattan, pensla den kryddade olivoljan på 2 små baguette (var delad på 4), lägg på en skiva cheddarost låt stå i mitten av ugnen (200 grader) i ett par minuter
Gratinera som i vårt recept. DAGENS RECEPT 14-11-12VARMA TONFISKSMÖRGÅSARTonfisk är en både bra och billig konserv som kan användas till mycket. 4 stora eller 8 mindre smörgåsar4 stora skivor vitt bröd eller 8 mindre2 - 3 msk smör eller margarin1 - 2 burkar tonfisk i vatten2 stjälkar bladsellerivatten, saltlitet basilika eller oregano4 - 8 skivor ost, gärna Cheddar eller HerrgårdsTill 2 portioner
Cheddarosten är världens utan jämförelse mest imiterade ost. Gör ostkrämen enligt receptet. Den har fått sitt namn därför att den först tillverkades i sydvästra England nära byn Cheddar
2½ dl Kvibille® cheddar riven. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
25 g Kvibille® cheddar riven. Receptet gäller för 10 st 2 hårdkokta ägg 25 g Kvibille® cheddar riven ½ msk grovstött kummin ½ dl Arla Köket® crème fraiche 3 msk finskuren färsk gräslök ½ finhackad rödlökar 1 krm salt ½ krm svartpeppar 2 mjuka tunnbröd 23x17 cm 50 g löjrom
Receptet kommer från Jamie Oliver, så då vet man att det blir rejäl mat med mycket smak. Bacon, Brysselkål, Cheddar, Guinness, Högrev, Långkok, Smördeg olivolja