För inte så länge sedan gjorde jag en marinerad räk- och avokadosallad och för några dagar sedan slog jag till på torskrygg som gratinerades i ugn med grädde, crème fraiche, senap, pancetta och gräslök
Grönkålspaj med valnötter & cheddarost, fänkålssallad med apelsin & oliver, bröd med aprikoser & linfrö, mjuk pepparkaka med lingon, dadel&valnötsbollar med citron samt möglig ost i form av engelsk stilton och dansk gräddädel
Denna gången blev det en Gourmetplanka med sommarvibbar, marinerad mozzarella, oliver, spickekorv från Wadstens chark i Loftahammar, lufttorkad skinka från Alviksgården i Luleå, tapenade och vit caprinost från Löts Gårdsmejeri samt bröd
Red jalapeño halves fyllda med cheddarost, inlindade i bacon och grillade i ugn. Grillad chorizo toppad med EscabecheCheddarkuber marinerade i olivolja och Tapas spice mix
cheddarost. cheddarost. Det brukar i 90 % av fallen bli besvikna grymtningar när det läggs fläskfilé eller marinerad kycklingfilé på grillen men just den här gången svarar jag okej då vi kan väl göra hamburgare, jubel i huset