Cheddarpaj recept

Cheddarpaj med kryddstekt kyckling

Cheddarpaj med kryddstekt kyckling

Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk pajdeg Äggstanning 5 dl riven cheddarost (5 dl motsvarar ca 200 g) 4 ägg 3 dl mjölk (3%) 1 dl vispgrädde 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Kyckling 2 tsk paprikapulver 1 tsk oregano 1 tsk rosmarin 1/2 tsk salt 2 krm peppar ca 600 g minutfilé av kyckling 50 g smör 1/2 citron Sallad 1 rödlök 1 förp krispsallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Cheddarpaj

Cheddarpaj

Smakrik och god paj som passar till kött och kyckling eller precis som den är. För 4 personerValfri pajdeg
Cheddarpaj med päron

Cheddarpaj med päron

Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta ihop mjöl, smör och salt till en smidig deg. Tryck ut den i en pajform, gärna med löstagbar kant
Cheddarpaj

Cheddarpaj

Pajdeg. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig deg, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg
Ostpaj. :D

Ostpaj. :D

Det där i formarna mitt på bordet är cheddarpajer. Men det här ett recept som kan varieras efter vad som finns i gömmorna
Cheddarpaj med vintersallad

Cheddarpaj med vintersallad

Arbeta ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt ägg, vatten och salt. Arbeta snabbt ihop en deg

Cheddarpaj

Du behöver. Pajdeg. 4 d vetemjöl. 150 g smör. 1 msk kallt vatten. Fyllning. 4 st ägg. 2 dl vispgrädde. 2 dl mjölk. salt, peppar
Lucka 20: Cheddarpaj med prinskorv.

Lucka 20: Cheddarpaj med prinskorv.

20 december 2014. Redan framme vid lucka nummer tjugo och här tycker vi det börjar bli dags för en matig paj full med julkänsla
Ostpaj med sallad

Ostpaj med sallad

Vi har tidigare testat att göra denna cheddarpaj i miniform med färdig pajdeg (se recept) och då fick inte bara mamman utan även sonen smak på pajen
Lucka 22: Glöggsill.

Lucka 22: Glöggsill.

Cheddarpaj med prinskorv. 22 december 2014. Nu är vi inne på slutrakan, julafton siktas bortanför mållinjen, minusgrader eller inte

Cheddarpaj

Kör ihop vetemjöl, smör och kallt vatten till en pajdeg. Ställ kallt i 30 minuter, helst inlindad i plast