Frusen cheescake med färska bär. Väl hemma på kvällen lagade vi trerätters tillsammans, först åt vi Toast Skagen och till huvudrätt en getostgratinerad oxfilè med klyftpotatis och tranbärssås och efterrätten blev en frusen cheesecake med färska bär
Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. 5 dl kesella 10% 3 st ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärSå här gör du. 1 dl frysta blåbär
Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Jag valde att komponera ihop och fylla den med en oreo cheescake fyllning men man kan i princip fylla den med vad som helst, tex grädde och bär, Nutellagrädde, fluff, annan cheesecake fyllning osv
Är cheescaken nyttig. Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
Hittade ett paket med fjolårets blåbärsskörd i frysen, varför inte göra en cheescake. Separera äggulorna från vitorna och vispa ned gulorna i blåbärssmeten
Den här tjiskäjken är en variant av Randis Raw cheescake. Ingredienser osten3 dl cashew (blötlagda) 1/2 dl kokosolja1 tsk vaniljpulversaften från en hel citron2 msk kokosflingor Ingredienser såsen2 dl valfria bär 5 msk agavesirap (smaka av) Gör så härMixa alla ingredienser till botten i en matberedare. När du ska servera mixar du 2 dl valfria bär med cirka 5 msk agavesirap (smaka av) och häller upp på
Den här tjiskäjken är en variant av Randis Raw cheescake. 2 dl valfria bär. När du ska servera mixar du 2 dl valfria bär med cirka 5 msk agavesirap (smaka av) och häller upp på. 2 dl valfria bär
Jag & Kevin fick riktigt god fika hemma hos brorsan igår som hade trollat ihop en cheescake. Jag startar dagen med en skål vanilj yoghurt, färska bär, passionsfrukt och nötter/frön