Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Är cheescaken nyttig. Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
Hittade ett paket med fjolårets blåbärsskörd i frysen, varför inte göra en cheescake. Mosa bären tillsammans med osten, sockret och den utskrapade vaniljstången, det gör inget om några av bären inte blir mosade, det ger en trevlig struktur till den färdiga cheescaken
100 g Digestivekex50 g smör2 dl Coccosmjölk1 tsk vaniljsocker2 äggulor2 gelatinblad150 g philadelfiaostjordgubbar, blåbär, passionsfrukt eller annan frukt. 150 g philadelfiaostjordgubbar, blåbär, passionsfrukt eller annan frukt