Tvätta och riv skal av citronen och pressa ur saften och rör ner i smeten. Ta ut cheescaken 15-30 minuter innan servering och dekorera med tex hallon eller passionsfrukt. 1 st citron
Den blir ungefär som cheescake i ugn fast inte så ostig. 3 ägg2 dl strösocker2 dl Arla® vispgrädde2 msk vetemjöl1 tsk vaniljsockerrivet skal och pressad saft av 1 lime och 1 citron
Det där med garnering hade ju varit trevligt men det glömde jag alldeles av så föreställ er er en snygg liten klick med tångkaviar och några citronskivor i mitten, ok
Exempelvis kan man smaksätta med kardemumma, kanel, lakritsgranulat, polkagriskross, citron eller apelsinzest eller som nu med med en smak av whiskey som smakar av äpple och kanel
Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde. Kom bara ihåg att anpassa mängden citronsaft efter den smak eller det bär du använder så att du får till den rätta “lätt syrliga” smak du är ute efter i en cheesecake
Är cheescaken nyttig. Kom bara ihåg att anpassa mängden citronsaft efter den smak eller det bär du använder så att du får till den rätta “lätt syrliga” smak du är ute efter i en cheesecake