Här kommer mitt recept på frozen cheescake. När jag har gjort efter detta recept har det blivit två stycken, har blivit otroligt mycket "smet" fast jag gått efter recept för en
Är du ute efter ett superenkelt recept på cheesecake så titta här istället. Då cheesecaken är svalnat i ca 30 min och även choklad ganachen fått vila i ca 30 min så kan du bre den på cheesecaken innan du ställer in cheescaken i kylen igen så den får vila 30 min til innan den är redo att serveras
Nu till receptet. Tittade på just halv åtta för ett tag sedan när de gjorde chokladcheescake. Som jag tidigare nämnt så älskar jag nästan alla matlagningsprogram
Mango-citron cheescake. Tusen, tusen tack för era fina kommentarer här på bloggen. Det är alltid lika roligt när man ser att någon har lämnat ett litet fotspår
Receptet improviserades lite under tillagningens gång, och det är precis vid ett sådant här tillfälle beslutet att starta en receptblogg uppkom – hur ska jag annars kunna återskapa det som faktiskt blir bra
Jag använder mig av ett hederlig norskt recept till grunden för kakan ett recept som jag bara älskar och jag använder norska Frejas apelsin gelé smak men ni kan man nog hitta gelé i hyllan med utländska varor i butiken detta är gelé som egentligen är beräknat på 5 dl vatten enligt förpackningen
Vad gör man då med den smet som blir över från receptet på Oreo cheescakes. Om det nu blir något över det vill säga, men om det mot förmodan gör det – och om du lyckats upprätthålla någon som helst självkontroll där du inte sätter dig med en sked och äter upp allt direkt – ja, då kan denna smet bli två mini cheescakes
Så de recepten hoppas jag både blir bra, och därmed är färdiga att dela med mig av till på söndag (mitt försök att kompensera en drink bland flyttkartonger, mycket alkohol och hembakade godsaker)
"Vi" syftar på "The Creative Collective Sweden" som man även kan följa på Facebook om man vill vara säker på att inte missa ett enda julpynt eller julrecept eller Pinterest om man vill inspireras ännu mera
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde. Sötman och syrligheten varierar i olika bär så du kan även behöva dra upp mängden sötning med en tsk-msk eller så om du använder andra kombinationer av bär än anviget i receptet
Eftersom det är en frusen cheescake så blir den inte så tung som de bakade varianterna lätt kan bli. Okej, okej, vi lägger väl ut receptet redan i dag då så ni kan få njuta av kakan så fort som möjligt igen