Blanda ihop socker, majsstärkelse och vaniljsocker i en bunke och tillför kesellan och färskosten som ska vispas krämigt till en smet med hjälp av en elvisp
Låt Cheesecaken stå i kyl över natten eller i ca 6-8 timmar, för att den ska sätta sig och bli lättare att skära upp i snygga bitar. 5 dl kesella 10%. 1 dl frysta eller färska blåbär
Mannen var ute och fiskade kräftor i slutet på förra veckan så vi hade över några vänner på kräftor och till efterrätt hade jag gjort denna cheesecake med blåbär och vit choklad
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Botten 200 g Digestivekex 75 g smör Cheesecakesmet 100 g Vit choklad 400 g Mascarponeost (eller philadelphiaost original, ej light) 250 g Kesella (10 %) 3/4 dl Strösocker 3 st Ägg Kola 1 dl Vispgrädde 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ljus sirap 50 g smör. Ingredienser, 4 port Kalorier 200 g Blåbär Sök 2 msk Socker Sök 8 st Digestivekex Sök 2 dl Kesella Sök. Ingredienser, 8 port Kalorier 15 st Digestivekex Sök 75 g Smör Sök Fyllning 2 dl Kesella Sök 2 dl Créme fraiche Sök 1 dl Gelésocker Multi Sök Topp 2 dl Gelésocker Multi Sök 1/2 dl Bär Sök 4 dl Röd saft Sök
Rör ihop färskost och kesella till en smidig kräm. Super god cheesecake. 2 dl blåbär. 2 dl blåbär. Med alla dessa bär så lyfter den smaken på denna underbara kaka
Rör ihop färskost och kesella till en smidig kräm. Super god cheesecake. 2 dl blåbär. 2 dl blåbär. Med alla dessa bär så lyfter den smaken på denna underbara kaka
Häll smeten över kexbottnen och strö över blåbär. Vispa philadelphiaost och kesella krämigt i en skål. Nu är det bara sötsuget som ska botas, och det som skulle bota det är Leilas blueberry cheesecake, mums