Botten. Häll fyllningen över botten. Botten. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser, blanda ordentligt och tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter
Botten. När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Limecheesecake med passionsfrukt10 bitar12 st digestivekex50 g smör4 st gelatinblad2 st ägg2 dl lätt crème fraiche400 g lätt färskost, t ex Philadelphia1,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker2 st lime, rivet skal och saftGarnering1 st gelatinblad2 msk strösocker4 msk vatten2 st passsionsfrukterKrossa kexen fint. Tryck ut smulorna i botten på en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Botten. Låt detta svalna i kylskåp innan du brer detta över cheesecaken. Botten. Jag hade cheesecaken i frysen över natten och sen bredde jag ut chokladtryffeln innan servering
Börja med botten till cheesecaken, jag använde nästan hela jordnötspåsen förutom cirka en knapp dl. Häll sedan i smeten över jordnötsbotten och frys in med plastfolie över
Botten. Botten. Jag har bakat en del raw food kakor och tårtor med varierat resultat men i påsk testade jag denna , originalrecept från Emma och himmel så gott
Tryck ut smulorna i en form med löstagbar botten. Efter all den fantastiska maten som min kära man hade fixat var det dags för min cheesecake med färska jordgubbar och hallon
Botten. Min dotter älskar Oreos och när hon fyllde år så testade jag att göra en Oreo Cheesecake. Krossa kexet till botten, gärna i en matberedare så att den blir finkrossad, och blanda ihop det med det smälta smöret