Blanda digestivekex, smör och en matsked (15 ml) Nutella i en matberedare/mixer. Tillsätt 25 g (3 msk) hasselnötter och mixa tills du har en sandliknande blandning
Häll sedan ganachesmeten över cheesecaken. Cheesecake. Börja med botten. Smula kexen i en matberedare tills det är fina smulor (ju större, ju svårare att sedan dela kakan)
(förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme). Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera
Garnera cheesecaken med grönsakerna. Smula kavringen i en matberedare. Smält matfettet. Rör ihop och tryck sedan ut massan i en form med löstagbar kant ca 25 cm i diameter
Ta av pappersformarna och garnera cheesecaken med utskurna apelsinfiléer och riven choklad. Krossa kexen i matberedaren till smulor och tillsätt smält smör
Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera. (förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme) Lägg gelatinbladet till glasyren i en skål med vatten ca 5 minuter