100 g vitchoklad. 100 g vitchoklad. 01 Dec. 08. 00. Cheesecake med päron och vitchoklad. 0kommentarer. Den här var söt men ändå fräsch i och med päronen
Sandra på jobbet hade gjort en GRYMT god cheesecake som hon bjöd på till A-lagsfikat i torsdags. Häll vitchokladblandningen överst på kakan och ställ sedan tillbaka in i frysen
Vitchoklad topping. Men OOOOJ vad god denna cheesecake var. Alltså jag äälskar bakade cheesecakes. Smeta över cheesecaken och ställ kallt ungefär 30 minuter till. Smear on cheesecake and refrigerate about 30 minutes. 3 ägg Vitchoklad topping
Tag fram kakan minst en timme innan fikat, dekorera med riven vitchoklad, frukt, eller bär. kom å att en Frosen cheesecake har jag inte gjort på länge, vore ju kul med en annan botten till den
Låt Cheesecaken stå i kyl över natten eller i ca 6-8 timmar, för att den ska sätta sig och bli lättare att skära upp i snygga bitar. 200 g vitchoklad (gärna med lemon/lime smak)
Det ska bli som en tunn botten till en cheesecake, ta ut ur ugnen och stansa ut rundlar. Här har jag försökt förnya desserten, basen är en rulltårta fylld med hallon och blåbär, två olika sorters glass, en digistivebotten och ett lager vitchoklad