Chevresås recept

chèvresås

chèvresås

Getostyoghurt100 g getost 1 msk olivolja 2 dl grekisk yoghurt salt svartpeppar. Limeyoghurt1 limefrukt 1 msk honung, flytande 2 dl grekisk yoghurt svartpeppar
Chevrésås

Chevrésås

Att hitta goda grillsåser är lite utav en utmaning och jag gillar att testa nya varianter – grillar ofta och året runt vilket gör att man rätt snabbt tröttnar på ”de gamla vanliga” såserna
Rosmarinkyckling i chèvresås

Rosmarinkyckling i chèvresås

Ingredienser. 1 kilo kycklingfilé. 2 paket bacon. 1 röd lök. 4 vitlöksklyftor. 1 kruka hackad färsk rosmarin. 1 ekologisk citron, skalet
Lammracks med chevrésås

Lammracks med chevrésås

Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Rödbets- och chèvresås med pasta

Rödbets- och chèvresås med pasta

Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Skal och rot skall vara kvar. När de är färdiga, spola under kallt vatten och ta av skalet
Kycklingfiler med getostfyllning och bacon

Kycklingfiler med getostfyllning och bacon

- 800g sen förra måndagen. Så nu har jag gått ner 5,8kg på 3 veckor. Jag är nöjd. Målet är - 4,2 kg till. Har mått jättebra med LCHF och har ätit jättegott
Panchettalindade kycklingspett

Panchettalindade kycklingspett

Blanda soja, vinäger, honung och sambal till en marinad. Skär kycklingfiléerna på längden i ca 2-3 cm breda bitar
Ljummen svampsallad

Ljummen svampsallad

Det är mycket nu - jobbet, ombyggnaden, måla luckor till köket, träffa släkt och vänner, sköta trädgården på landet o s v

Krämig chèvresås som Sara vill servera

 Skär bort kanterna på osten och dela den i mindre bitar. Värm crème fraiche i en kastrull och smält ner osten, lite i taget under omrörning
Rosmarinkyckling i chevrésås

Rosmarinkyckling i chevrésås

Idag är det fredag och ikväll ska vi åka till föräldrarna och ha fredagsmys såklart. Och på tal om fredagsmys vill jag tipsa om tävlingen i samarbete med Estrella där du kan vinna deras nya ostbågar

Lammköttbullar till fest i chèvresås

 Köttbullarna först. Häll ströbrödet i en bunke och slå över grädden. Blanda ner kryddorna (det blandar sig lättare redan nu) och låt det svälla en stund