För tusende gången Pebre ÄR INTE något som man har som ett grilltillbehör =. Pebre, är gjord av koriander, hackad lök, olivolja, vitlök och chilipeppar
Chuleton (t-bone-stek) med salsa criolla (en slags sås) och aji pebre (chilensk salsa). Chuleton med salsa criolla och aji pebre Spara Skriv ut Portioner
En riktigt god chilensk röra som ofta äts till kött, men som passar minst lika bra till mustiga vegetariska alternativ som grillspett, grillad svamp eller kanske en bit seitan eller annat vegokött
Pebre – Chilensk tomatsalsa, perfekt till grillat. ***I Samarbete med KitchenAid***. Hej. Här kommer ett recept som jag av någon outgrundlig anledning väntat sjukt länge med att fixa
Pebre – Chilensk tomatsalsa, perfekt till grillat. Hej. Som ni kanske märkt vid det här laget så har jag påbörjat ett nytt stort samarbete med vinmärket Patchwork – Vin till vego, som vill slå ett slag för, ja just det, vin till vegokäk
Pebre är en jättegod chilensk salsa man kan käka till maten så här eller bara med bröd. Pebre. 1,5 dl matvete1/2 buljongtärning1 näve persilja1 tsk sambal olek1/4 citron4 st soltorkade tomater (om man har)1 tsk paprikapulver1 msk olivoljaPebre
Sillen, färskpotatisen och äggen till lunch var väl traditionellt svenskt men till middag smög sig både picanha, grillstek, pebre (det är en typisk chilensk kall sås baserad på tomat, chili och koriander), tigerräkor och fläskkarré
Grillen har självklart stått i centrum, och då bjuds det ofelbart på denna fantastiska salsa som min flickväns systers chilenska make har introducerat oss för
Finhacka löken. Lägg den i ett durkslag och strö en näve socker och en näve salt på den. Massera in saltet och sockret i löken en stund, knåda väl, skölj sedan allt med varmt vatten under kranen