Chilensk pebre recept

Grillad pluma med papas con pebre

Grillad pluma med papas con pebre

Jag utnyttjar smakerna från Pebre, en chilensk tomatsalsa. Blanda sedan till en vanlig pebre, med sambal och limejuicen

Chuleton med salsa criolla och aji pebre

Chuleton (t-bone-stek) med salsa criolla (en slags sås) och aji pebre (chilensk salsa). Chuleton med salsa criolla och aji pebre Spara Skriv ut Portioner
Fem jävligt goda grilltillbehör!

Fem jävligt goda grilltillbehör!

En riktigt god chilensk röra som ofta äts till kött, men som passar minst lika bra till mustiga vegetariska alternativ som grillspett, grillad svamp eller kanske en bit seitan eller annat vegokött
Grillsäsongen är här!

Grillsäsongen är här!

Den chilenska tomatsalsan Pebre är ruskigt god om du nu gillar koriander. Lammspett med klyftpotatis och pebre till
Perfekt falafel – Recept och instruktioner!

Perfekt falafel – Recept och instruktioner!

PebreChilensk tomatsalsa, perfekt till grillat. ***I Samarbete med KitchenAid***. Hej. Här kommer ett recept som jag av någon outgrundlig anledning väntat sjukt länge med att fixa
Gatogether med Spot and Tell

Gatogether med Spot and Tell

Under kvällen fick vi prova tre viner från Gato Negro och till det serverades fantastisk chilensk mat i form av flera smårätter

Pebre - chilensk tomatsalsa

Som dippsås eller till kött. 1. Finhacka allt som kan finhackas. Smaka av med olja, pressad citron och salt
Grillad kyckling + matvete & PEBRE

Grillad kyckling + matvete & PEBRE

Pebre är en jättegod chilensk salsa man kan käka till maten så här eller bara med bröd. Pebre. 1,5 dl matvete1/2 buljongtärning1 näve persilja1 tsk sambal olek1/4 citron4 st soltorkade tomater (om man har)1 tsk paprikapulver1 msk olivoljaPebre

Asado – grillfest som i Chile

Servera med potatissallad, sallad och Pebre (chilensk salsa). 4-6 personer. 1. Marinera kött och kyckling över natten
Midsommarnatts dröm

Midsommarnatts dröm

Sillen, färskpotatisen och äggen till lunch var väl traditionellt svenskt men till middag smög sig både picanha, grillstek, pebre (det är en typisk chilensk kall sås baserad på tomat, chili och koriander), tigerräkor och fläskkarré

Chilensk pebre

Finhacka löken. Lägg den i ett durkslag och strö en näve socker och en näve salt på den. Massera in saltet och sockret i löken en stund, knåda väl, skölj sedan allt med varmt vatten under kranen