Lägg dessa i en ugnssäker form och peppra (svart och vit), salta och ta sedan fram en bunke och rör ihop grädden, sweet chilisåsen, vitpeppar, svartpeppar, salt, litechili, paprikakrydda och riven västerbottenost
Stek kasslern lätt i smör med stekpanna och lägg omlott i en ugnssäker form smord i smör. Detta recept är lätt ett av de godaste jag gjort hittills, dessvärre är det mycket mejerieri så man får själv bedöma hur känslig man är mot det
Vispaihop och koka upp allt utom paprikan, den skär du imindrebitar och tillsätter sedan. Ta kasslerbiten och dela den på i 4 delar, skär den iskivor och lägg snyggt i en ugnsform. Slå sås o paprika över kasslern och sätt ini 200 grader varm ugni 20 minuter. 1 kg kassler. 4 dl crème fraichepaprikachili. 1 dl chilisås. 1 stor röd paprika. 1 tsk Santa Marias pasta rossa
Men först ska jag pimplaimig kaffet och dela med mig av receptet på kassler creole som jag gjorde till lunch idag, en god rätt med smak av curry och chili
Blanda ihop grädde och sweet-chilisås och smaka av med salt och svartpeppar. Skivakasslern och lägg skivorna omlott i en stor ugnsform, jag brukar alltid kantskära kasslern först då jag tycker att det blir godare
Kärna ur och ta bort de vita väggarna ichilin, finhacka den. ) Men att få paneringen att stanna kvar på köttet och bli jämn var inte det lättaste som kocken hade gett sej på, tyvärr har viingenriktigt bra lösning på det problemet, Möjligtvis skulle det kanske funka att lägga köttskivornai en ugnsfast form, slå på paneringen och gratinera det hela iugnenistället
Ser fram emot om ett par veckor när det äntligen bärjar lugna ner sigvill jag lova. Detta receptet har jag fått av en av mina arbetskollegor och det är en härligt välsmakade gratäng där ris och kassler samsas tillsammans med en smarrig sås med smak av chili som bryts av perfekt mot den fräscha smaken från mandarinerna