Ibland gör vi det enkelt för oss och äter de stekta ostskivorna med bara chiliolja till, precis som Nigella lärde oss att göra en gång i tiden och det är alltid lika gott
Hetta upp jordnötsolja och chiliolja i en traktörpanna. Kokboken som receptet kommer från är Complete Chinese Cookbook av Ken Hom, som jag gav min man i julklapp
Chiliolja. Häll över rödvinsskyn och droppa i chilioljan. Chiliolja. Fördela potatis- och kålrabbigratängen (se recept) på 8 varma tallrikar. 2 torkade röda pepparfrukter
chiliolja. Recept. Xiang la gan zha xiao yu gan - Stark friterad torkad småfisk. Lägg upp i en skål, ringla chiliolja över och strö det gröna från salladslöken ovanpå
Man kan med fördel även ha i chiliolja alternativt torkad chili i såsen för extra hetta. Häll i créme fraîchen (har du i chiliolja eller chili så ha i det i detta skede) och rör om
Och skivade blomkål och gjorde vitlöks- och chiliolja till pensling av densamma. Detta recept kommer från Anna Halléns kokbok "LCHF Husmanskost" och avokadoröran från hennes "LCHF för kvinnor" fast jag har gjort om den lite
Och självklart tänker jag dela med mig av recepten. Marinaden och dressingen är egna recept. Nektarinsalladen är baserat på ett recept jag hittat i en grilltidning
chiliolja. En liten handfull torkade chilifrukter. Recept. Droppa i chiliolja och sesamolja. Dela de torkade chilifrukterna på mitten och skaka ut kärnorna