Tillsätt tomatpuré, spiskummin, paprikapulver, kakao och chilipeppar och fräs en liten stund till. 1 pkt chorizokorvar (ca 300 g)1 stor gul lök4 vilöksklyftor1 pkt bacon2 msk tomatpuré1 tsk liquid smoke2 msk spiskummin1 msk paprikapulver1-2 msk chilipepparanchostyle (finns på glasburk från Santa Maria bland kryddorna)1 rejäl tsk kakao1 burk stora vita bönor1 burk kidneybönor6 dl vatten2 msk kycklingfondHacka lök och vitlök, och fräs i olja i en stekpanna med höga kanter eller en kastrull. 1-2 msk chilipepparanchostyle
paprikapulver, chilipepparanchostyle och spiskummin. Jag har kryddat med paprikapulver, chilipeppar, spiskummin, svartpeppar, chili explosion, salt och lite socker
Ancho Chili har en mild och söt smak och ger en kraftigt mörkröd färgåt såser och grytor. 3AnchoStyle Chili Pepper. 3Dessa chilipepparsorter ingår i Santa Marias sortiment
2-3 hela gröna chilipeppar. 2 msk chili anchostyle ( santa maria) eller efter smak. Börja med att blöttlägga bönorna i vatten, tillsätt ½ tsk bikarbonat, dagen innan