Stek sedan i rikligt med olivolja. Lägg upp på tallrik och servera. 1 röd chilipeppar. 400 g pasta 200 g tonfisk i burk 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 röd chilipeppar 2 msk kapris 1 dl vitt vin 2 dl tomatsås 1 kruka persilja olivolja
Servera med ett gott bröd och lite ost. 200 g fisk i bitar, t ex lax, torsk eller vad som finns i frysen. 200 g fisk i bitar, t ex lax, torsk eller vad som finns i frysen
Skala och skär sötpotatisen i stora tärningar. Ta ut den rostade sötpotatisen och mosa samman med fetaost, finhackad persilja, spenat och citronsaft med en gaffel i en bunke
Chilipeppar. Hacka de färska kryddorna och blanda ihop med resten av ingredienserna. blandsallad, rödlök, avokado, tomater, gröna oliver, jordgubbar, olivolja, salt, peppar, sesamfrön och solrosfrön
Ingredienser. Tillsätt sedan mjölet och blanda väl. Mixa sedan soppan slät. Servera med gott bröd till. 1 krm chilipeppar. Häll i vatten och tillsätt sedan buljongtärningarna och låt det puttra 6-8 min. 1 krm chilipeppar
Förbered redan någon dag innan eller gör i ordning och frys in långt i förväg, så har du ett bekymmer mindre när det är dags för allt annat du skall fixa med (om du nu tänker servera dessa på ett buffébord eller liknande)