Blanda mandelmassa och vetemjöl och rör ner det i smeten tillsammans medchokladsmöret. Smält smöret i en kastrull över svag värme, tag kastrullen av värmen och smält chokladen i det varma smöret
Jag gjorde tre runda så på ena lagret blev det chokladkräm och det andra smörkräm och så spritsade jag på grädde och garnera med jordgubbar och riven mjölkchoklad
Koka smör och socker i en kastrull tills sockret är gyllenbrunt. Det första han fick upp där var dubbel chokladkrämmed jordnötskrokant och bär, och den fick det bli
Tillsätt smör och grädde. 50 g smör. Smält chokladen över vattenbad. Rör till en slät kräm. Låt svalna och få bredbar konsistens i rumstemperatur, det tar några timmar
Klicka ned smöret, och rör kraftigt till en slät kräm. Idag grattar jag dotter Josefin som fyller år, och det får bli med den här ljuvliga chokladkrämen
Tänk på att krämen stelnar i kylen och kan vara svåra att breda ut när den är väl kyld (det är dock supergott att bara äta en tesked medchokladkräm direkt från kylen)
Smält smöret och tillsätt socker och choklad. -) Vill man göra en muffins av den går det lika bra eller en chokladbotten som man bakar i ugnen och toppar medchokladkrämen
Fyll öppningen medchokladkräm och garnera med choklad spån (eller riven choklad). Låt jäsa, övertäckt med plast, ca 30 min. 100 g smör , rumstempererat