Vispa i den smälta chokladen och hasselnöts- och chokladkräm. Fördela smeten i muffinsformar, fyll dem till max 2/3. Om frostingen känns lös – låt den stelna till i kylen i 10 minuter. 1 dl hasselnöts- och chokladkräm
Jätte bra att använda tex som frosting tillcupcakes. Denna krämen/fluffen kan du använda till både tårtor, bakverk men även servera som dessert med något gott tillbehör
choklad cupcakes med vit chokladkräm/fluff, kanderade jordnötter och bär. Häll grädden över chokladen blanda tills chokladen har smält och krämen är len
Chokladkräm. Blanda samman samtliga ingredienser till fyllningen. Chokladkräm. Dessa små söta mini cupcakes tog jag med mig i dag till jobbet,endast 2cm höga så ni kan tänka er hur små de är
Chokladkrämtill fyllning och dekoration. Kokos och/eller pärlsocker till garnering. Jag fyllde och dekorerade muffinsarna med en chokladkräm som jag även använde mig av i smeten för att få härliga cupcakes med chokladsmak
Dessa småkladdkakor har jag använt tillcupcakes som spritsades med vit chokladkräm. Tänk bara på att gör du dem direkt i muffinsplåten så se till så du har smort och bröat muffinsplåten
Ställ chokladkrämen kallt i några timmar. Nerpackade för att ta med till jobbfikat. Cupcakes,. Spritsa ut chokladkrämen på kakorna och garnera med lingon, rostade pecannötter och lite kolasås
Låt sedan chokladkrämen svalna, viktigt att den blir helt kylskåpskall. Den går också utmärkt att använda som topping till andra bakverk såsom cupcakes eller andra frostade kakor
Här är mina favvo-frostings som går att använda tilltill exempel tårtor och cupcakes. Vispa dock inte förens de har vilat tillräckligt länge och stelnat färdigt
)Baileys- och chokladkräm. Tillsätt karamellsatsen. Chokladkrämen ska vara bredbar när den är klar. Vispa mjöl, salt och bakpulver med en ballongvisp och tillsätttill smeten