De flesta puddingrecept innehåller äggulor men det har jag ersatt med smör och det blev kanoners. Ställ kastrullen på spisen medmedelvärme på och rör om ständigt, när kakaon och majsstärkelsen lösts upp höjer du värmen
Hemmagjord chokladpuddingmed en klick grädde såklart. Servera med en klick vispad grädde. Blanda mjölk, majsstärkelse, socker,, vaniljsocker kakao och ägg i en kastrull
Sjud under vispning på medelvärme tills blandningen har tjocknat. Servera puddingen kall med vispad grädde och eventuellt strösocker, färska bär eller riven choklad
Resultatet blev en mild chokladpuddingmed tjock konsistens. Servera med vispad grädde och bär. Vispa lätt upp ägget i en kastrull och tillsätt sedan de andra ingredienserna
Servera med lättvispad grädde och skivad banan. Ett av mina populäraste recept som folk surfar in på här är Chokladpudding som jag gjorde och bloggade om för nästan exakt ett år sedan
Det finns recept medägg i men jag använde det faktiskt inte. Jag skulle dock aldrig få för mig att köpa sådana färdigpaket nu, särskilt inte med tanke på hur lätt det faktiskt är att göra själv
Häll smör, socker, ägg, mjöl, bakpulver och kakao i en stor skål och blanda väl. Skeda över smeten i den smorda puddingformen och täck formen noga med två lager folie
En retro chokladpudding vi gjorde till Anthon Berg med tjusiga hasselnötter. Blanda mjölk, majsstärkelse, socker, riven choklad, ägg och vaniljsocker i en kastrull