Smörkräm. Sätt på ugnen på 250 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kakaopulvret tillsammans med mjölsorterna och bakpulvret
Sedan på det smörkrämen med smak av jordgubb. Men förstås räcker det också med enbart smörkrämen. Om det ser ut som att smörkrämen skulle skära sig lite och inte går ihop helt efter att du tillsatt äggulan mot slutet, bara fortsätt blanda
Chokladrulltårta. Jag fyllde tårtan med vit choklad- och jordgubbssmörkrämen jag använde i biskvierna som blandades med mascarpone och mycket hackade jordgubbar
Bred smörkrämen på den kalla kakan, rulla ihop som en vanlig rulltårta. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och sikta ner dem
Smörkräm. Bred ut smörkrämen över hela kakan och rulla ihop på längden. Lägg in rulltårtan i frysen (med bakplåtspappret runt) så att smörkrämen stelnar
Smörkräm. Bred ut smörkrämen över hela kakan och rulla ihop på längden. Lägg in rulltårtan i frysen (med bakplåtspappret runt) så att smörkrämen stelnar