Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Vit chokladtryffel med apelsin och saffran, lyxigt julgodis. Idag har det gjorts julgodis nämligen lyxiga tryfflar, vita chokladtryfflar med apelsin och saffran
Ger 12-15 tryfflar 400 g kokta svarta bönor (avrunnen vikt) 4 msk agavesirap 1 msk kokosolja 2 msk kallt kaffe 1 1/2 dl kakao finrivet skal av 1/2 apelsin 150 g mörk choklad finrivet skal av apelsin till garnering Lägg till i inköpslistan
Den blev precis så god som jag trodde, min nya chokladtryffel med smak av apelsin, perfekt till kaffet, en mörk rom, en fruktig cognac eller en inte allt för rökig maltwhisky
Mörk choklad och apelsin är en svårslagen kombo. Rör i Triple sec och syltat apelsinskal. Apelsin,. 1,5 dl vispgrädde100 g Smör300 g mörk choklad 70% kakaohalt2 msk Triple sec (Cointreau exempelvis)1 dl syltat apelsinskalkakao
Rör ner apelsinlikör och apelsinskal. apelsin. Hacka chokladen. Hetta upp vatten i en kastrull. Lägg den hackade chokladen i en skål ovanpå kastrullen och låt chokladen smälta
200g marabou choklad med smak av apelsin. Ingredienser. 1,5 dl grädde. 50g smör. 1 granatäpple. 200g marabou. Koka upp grädden och ta bort från plattan
rivet skal från en apelsin, eller någon annan smaksättning, jag tog lite arraksessens i mina. Igår blev det chokladtryffel, som jag förberedde redan i fredags
Apelsinkola. Tomtens munsbitar med chokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska sega smörkola med lite olika smaksättningar