Mörk chokladtryffelkräm och saltostade mandlar är en härlig smakkombination. Chokladtryffelkräm efter maten eller som en liten godbit till eftermiddagskaffet är precis det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen
Hacka chokladen fint och smält den över vattenbad. Vispa äggulorna pösiga tillsammans med sockret. Häll i den smälta chokladen försiktigt medan du vispar
Chokladtryffelkräm skulle nästan kunna liknas vid en ovispad, koncentrerad chokladmousse, och med en hint av rom och flingsalt blir den helt oemotståndlig
Tyvärr missade jag kladdet på fotot och nu är allt uppätet. Så ni får stå ut med att den där fläcken stör det etiska för denna choklad efterätt var så god att det vore hemskt att inte bjuda er andra på den
Chokladtryffelkräm med Saltrostad Mandel. Och så blev det söndag. Helgen har varit toppen med Matmässan, goda vänner, mkt skratt och prat, en hel del vinprovning både på matmässan och på hemmaplan och massor av god mat så klart