Choucroute surkål recept

Choucroute Garnie

Choucroute Garnie

Choucroute Garnie är en rätt från alsace med surkål, olika korvar, rökt sidfläsk, potatis och dijonsenap
Choucroute garnie med extra långkok

Choucroute garnie med extra långkok

Choucroutesurkålbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)lökäpplebuljongkumminlagerbladsalt och pepparett plockat fläskläggFräs bacon och vänd ner resten av ingredienserna
Choucroute garnie (Surkålsgryta)

Choucroute garnie (Surkålsgryta)

Skölj surkålen i kallt vatten i durkslag, låt rinna av väl. 800 g surkål. Eller lägg upp surkålen på ett stort fat och fördela köttet över 800 g surkål
Choucroute med korv

Choucroute med korv

Skölj surkålen i ett durkslag. Tillsätt surkålen, lagerblad, enbär, fläsk, buljong och vin. 1 st burk surkål
Fläsklägg med choucroute garnie

Fläsklägg med choucroute garnie

När det börjar ta färg, lägg i surkål och övriga ingredienser. Ett halvt kilo surkål. 1. Sätt ugnen på 120°C
Kycklinggryta med surkål från Alsace

Kycklinggryta med surkål från Alsace

Choucroute, alltså surkålsgryta från Alsace. Skölj surkålen och lägg ner den i grytan. Men det blir ändå till en ”riktig” choucroute där syran från vin och surkål gifter sig med röksmaken från bacon och mustigheten från köttet
Mjölksyrade grönsaker - Surkål

Mjölksyrade grönsaker - Surkål

Surkål - blandade sorter. För surkål kommer här ett recept som jag använder mig av. This post "Mjölksyrade grönsaker" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
Svensk äpplig choucroute

Svensk äpplig choucroute

Jag fick där och då lova att varje dag servera surkål. Försök få tag på Icas ekologiska surkål i plastförpackning
När gott är gott nog

När gott är gott nog

I sällskap, choucroutesurkål med fransk brytning – och en bit gris. Vurmat. La Bonne Vie. Adress. Davidshallstorg 7, Malmö
Choucroute

Choucroute

Avsköljd surkål kokas i vin med stekt lök och fläsk. Sleva upp Choucrouten. Under tiden sköljer du surkålen
Inte surkål

Inte surkål

Choucroute. Surkål säger den. Ser du nån surkål i det här skafferiet. Här följer något som med god vilja och kisande smaklökar möjligen kan uppfattas som surkål
Choucroute

Choucroute

Lägg surkål i en kastrull, skär sidfläsk i fyra skivor och tillsätt det tillsammans med kryddor, fond, det vita vinet och kokspad från läggen
Choucroute garnie

Choucroute garnie

Legg avrent surkål i termobollen, hell over vann til den dekkes, rør og la den renne av på nytt i en sil