För mer sötma ta mer mango chutney, för mer styrka ta mer sambal oelek. Skala o skär löken i halvmånar, skala o skär äpplet i småbitar och skär paprikan i bitar
Blanda färsen med äpple, curry, mango chutney och salt. Som det här receptet till exempel men jag bytte ut kycklingfärs mot kalkonfärs och så smaksatte jag såsen extra med mango chutney, soja och worcestersås
En god paj med smak av curry, mango chutney och äpple. Hacka lök, vitlök, skär paprika och äpple och stek i lite olja och krydda med curry, salt och peppar
Bryn löken och äpplet i lite smör i en tjockbottnas kastrull. Servera med ris, wokade grönsaker och Mango Chutney 4-6 st kycklingfiléer. 1 hackat äpple. 1 msk currypasta eller pulver
Skala och skär löken i halvmånar, skala skär äpplet i småbitar och skär paprikan i bitar. Blanda samman crème fraiche, grädde, sambal oelek, tomatpuré, mango chutney, paprikapulver, curry, pressad vitlök, salt och peppar
Skala och hacka lök och vitlök, tärna äpplen och fräs det i olja tillsammans med alla kryddor. Jag bytte ut 2 av äpplena till orange paprika som jag hade hemma och ville göra slut på och det blev riktigt bra det med. Indisk currykyckling 4 port. 4 skalade äpplen. (el 2 äpplen och 2 paprikor). 1 msk curry. 3 msk mango chutney. Tillsätt soja, buljong, mango chutney och kokosmjölk och låt grytan få småputtra under lock i minst 30 min, men gärna längre. 4 skalade äpplen. 3 msk mango chutney
Chutney finns det ett otal varianter av. 1½ kg äpplen av fast aromatisk sort, skalade, urkärnade och klyftade2 gula lökar, hackade4 vitlöksklyftor, hackade5 dl gula eller gröna russin - 350 g100 g torkad mango, strimlad (finns bl a på hälsokostaffärer)5 dl ljust muscovadosocker1 dl mörkt muscovadosockerca 6 cm skalad, hackad ingefära5 – 6 dl äppelcidervinäger, gärna ofiltrerad3 msk mango curry (Santa Maria)1 tsk havssaltBlanda allt i en stor kastrull. 1½ kg äpplen. 3 msk mango curry
Lägg därefter ner kycklingen i gjutjärnspannan och häll över grädden, vatten och mango chutney. Skär upp alla grönsaker, vitlöken och äpplet i 3 cm stora bitar. 2 st röda äpplen, söta. 2 tsk currypulver. 1 dl mango chutney (hälften till grytan och hälften till servering). 1 st Majskyckling 2 st gula lökar 2 st potatisar 2 st morötter 2 st röda äpplen, söta 4 st vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 msk ingefära, riven 5 st kardemummakärnor, hela 1 dl vatten 1 tsk garam masala 2 tsk currypulver salt och peppar, efter smak 1 dl mango chutney (hälften till grytan och hälften till servering) koriander, hackad
Gott att servera direkt ur grytan med rågbröd och chutney eller någon ättiksinläggning. Stek skivad lök och bitar av äpple i matfett, kryddat med curry
Häll i grädden och mango chutney. Spännande att blanda äpple, fläskfilé och curry. 1 fläskfilé1 äpple, i skivorsalt och pepparca 1 dl mango chutneyca 2 dl matlagningsgräddesmör att steka ica 1½ dl riven ostkokt ris Börja med att steka fläskfilén i lite smör, salta och peppra. ca 1 dl mango chutney