Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
 Vispa ihop grädde, curry och chutney. Jag brukar i vanliga fall göra fläskfilé med banan med såsen direkt i stekpannan, men den här gången testade jag att göra det som gratäng istället och det blev gott det med
Gott till är ris och mango chutney. Skiva bananerna (½ per person) och stek efter köttet. 2 bananer. Skär fläskfilén i skivor och stek 2 minuter per sida
Mät upp grädde, crème fraiche, curry, mango chutney och kokos. Skala bananerna och skär i skivor. Smaka gärna av såsen och ta mer curry eller mango chutney om du tycker det behövs
Rör samman grädde, mjölk, mango chutney och kokosflingor till en sås. Skala bananerna och skiva dem. Ta ut formen och lägg bananskivorna över kasslern i formen
Skär paprikan i mindre bitar, fräs i det som är kvar i stekpannan, späd med grädden och chutneyn. Häll såsen i en form, lägg över köttet, skiva en banan lite på sniskan och lägg på varje köttbit och toppa med en bit gorgonzola
Tillsätt kryddor, soya, sweet chili, mango chutney och tomatpuré och låt det puttra en stund, c. tomat, gurka, ananas, kokosflingor, jordnötter blue dragon hackad röd chili, eller banan