Det här är min mors recept på hemgjord ketchup/chutney som hon gör på egenodlade tomater. Ta bort stjälkfästet på tomaterna och skär dem i mindre bitar
MED DET SAGT, så tänkte jag dela vidare ett recept på chutney av grönatomater som jag hittade på en sajt som, och jag är jävligt ledsen för det här alltså men det var det recept som passade min råvarubank och min smak bäst, tillhör en vit manlig webbutvecklare
Blanda i mango chutney och smaksätt med salt och ev. Tillsätt de övriga grönsakerna, linserna, vattnet, kokosmjölken, de krossade tomaterna och kycklingbuljongen
Servera till ris, mer bananer, kokos, nötter och mango chutney. Hacka tomaterna fint. Tillsätt kokosmjölken, curry efter smak, tomaterna, tomatpuren, buljongtärningen och linserna och låt det koka upp
Mango chutneysås. Skölj och ansa några rejäla bitar av det gröna från purjolöken. Mango chutneysås. 1 dl mango chutney. 1 stor purjolök, det gröna. 1 dl mango chutney
Till dess reser jag matvägen i köket, gör olika linsgrytor och chutneys. Lägg i lagerblad, gurkmeja, curry, salt och peppar rör runt och tillsätt därefter de avrunna linserna och krossade tomater