Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Rör ner paprika, tomatpuré och chutney i grytan. Lägg löken i grytan. Servera direkt ur grytan. 12 msk mango chutney. 1500 g benfritt fläskkött av bog eller skinka 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 gula lökar eller 1 purjolök 2 dl vatten 1 grön paprika 1 msk tomatpuré 2 msk mango chutney 1 msk vetemjöl 1 dl tunn gräddePutsa köttet, skär det i bitar och bryn det i lite matfett i en stekgryta. Späd med vatten, låt grytan koka upp och sedan eftersteka på svag värme under lock, ca 10 minuter. Rör om väl och låt grytan eftersteka ytterligare ca 10 minuter eller tills köttet är mört. Låt grytan sjuda ytterligare ca 5 minuter
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
På dagens middags meny kommer det inte finnas med Chutney, tror inte det passar till stekt torsk med nypotatis men, efter en grillhelg är jag /vi, familj som gäster helt besatta
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Servera till ris, mer bananer, kokos, nötter och mango chutney. Detta är en gryta som vi hittat receptet till på vegomumsDet är en ganska snabb, enkel och god rätt, och så är den vegetarisk också
Servera grytan med ris, bananskivor, russin, ananas, jordnötter och mango chutney. mango chutney. Tillsätt mjölet i den kalla grytan och rör om medan grytan kokar upp och sedan sjuder, ca 15 minuter
Dressad sallad och en smakrik chutney fick det också bli. Den här mustiga vintergrytan med nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet
Lägg över i en gryta. 1-2 tsk mango chutney. Skär köttet i strimlor. Hacka löken och paprikan. Fräs köttet och lök i smör tills det fått färg, salta och peppra