Tillsätt honung, chutney, limesaft, hackad chili, krossade tomater och vatten. Den råkalla vinterkylan lockar fram många värmande matidéer, den gången med inspiration från Indien eller i alla fall vår tolkning av indiska smaker
Servera med ris och en god chutney. Kryddig indisk kycklinggrytaDen här kycklinggrytan blir med alla ingredienser och kryddor fantastiskt smakrik och god
Indisk currykyckling 4 port. 3 msk mango chutney. Tillsätt soja, buljong, mango chutney och kokosmjölk och låt grytan få småputtra under lock i minst 30 min, men gärna längre. 3 msk mango chutney
3 msk mango chutney. 3 msk mango chutney. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Jag har aldrig varit i indien, men om jag ska tro någonting om maten så är det att den smakar precis så här
Tillsätt salt o peppar o mango chutney och rör sedan ner lite yoghurt i taget. 2 tsk koriander2 krm kanel1 tsk salt2 msk mango chutneyca 3 dl turkiskyoghurt
Servera chutneyn till indisk mat och grillat. När jag tog upp de sista rabarberna för i år, tänkte jag att det skulle vara kul att göra sin egen chutney
Servera grytan med valfritt tillbehör, chutney och hembakat naan är att rekommendera. Då bjöd vi på soppa, idag blir det lammgryta med härligt värmande kryddor och indiska smaker som kan lysa upp en grå höstdag som denna